“Ik zat als vakexpert (en autodidact) in een omgeving die het heel moeilijk heeft om expertise te erkennen en belonen. Daardoor begon ik op de duur aan mezelf en mijn waarde te twijfelen. Was ik écht wel zo goed als ik dacht? En had ik de nodige skills om dat ook elders te gaan doen? Want al die vlottere types op LinkedIn waren toch allemaal veel kundiger dan ik?En wat wilde ik eigenlijk precies voor mezelf?

Isabelle heeft voor een kleine reset gezorgd. Ze maakte een heel open en eerlijke assessment van wie ik was, wat ik was en wat ik te bieden had. 

Ik merk van mezelf dat ik sinds onze sessies een pak zelfzekerder ben en dat ik mijn eigen kunnen beter inschat (zonder ze te overschatten!!). En, ook niet onbelangrijk, ik kan nu zonder twijfel over mijn eigen werk praten en beter mijn mannetje staan.

Het resultaat mag er wezen. Ik ging voor een nieuwe baan op mijn niveau en kreeg er een aangeboden van een niveau hoger. Gewoon omdat mijn nieuwe werkgever helemaal overtuigd was van mijn kunnen en mijn aanpak.

En daar mag ik Isabelle dankbaar voor zijn. Ze is warm, eerlijk, en heerlijk down-to-earth. Geen warme lucht, powerpoints of populaire management-speak, maar gewoon eerlijke gesprekken en rake insights waar je écht wat aan hebt! Een ervaring die ik iedereen kan aanbevelen!”

Isabelle is een warme en hartelijke coach die je helpt te definiëren wat je zoekt en hoe je het vindt. Ze helpt je over barrières die je zelf niet ziet. De perfecte job vinden kost tijd, (zelf-) kennis en commitment  en hieraan prioriteit geven is een must. Isabelle steunt jou hierin maar challenged jou ook waar nodig.

In januari 2016 ben ik bij Isabelle aan een traject van loopbaancoaching begonnen. Ik was toen ruim een jaar verantwoordelijke van de personeelsdienst, een functie die ik toen (en nu nog steeds) met veel passie uitoefen. Binnen het bedrijf waar ik tewerkgesteld ben, heb ik al verschillende jobs uitgeoefend maar deze functie was de eerste functie waarbij leidinggeven en strategie aan te pas kwamen. Ik, die in vorige functies zeer hands-on te werk ging, botste nu soms tegen mijn grenzen aan. Hoe kon ik die stap zetten van het operationele naar het strategische? Isabelle heeft me hierbij enorm geholpen. Ze is een aandachtsvolle coach die me geholpen heeft om mijn talenten en vaardigheden in kaart te brengen. Ik vond het fijn te ervaren dat de coaching op mij persoonlijk werd afgestemd, wat voor mij enorm belangrijk is. Daar waar ik wat steun of suggesties nodig had, vervulde Isabelle adequaat haar rol als coach. Dankzij het coachingtraject kreeg ik een goed inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat me energie geeft in mijn werk en werkomgeving. Met deze inzichten en de talrijke tips van Isabelle ben ik aan de slag gegaan en heb ik de kracht gehad om in mijn functie naar ‘the next level’ te evolueren. Ikzelf ben hier ook sterker en zelfzekerder uitgekomen. Ik kan Isabelle dan ook van harte aanbevelen aan eenieder die voor de passie in hun job wil gaan !

Een coachingstraject inpassen in een druk agenda, leek me een grote uitdaging.
In plaats daarvan was elke sessie weer een verademing waarbij ik even rustig de tijd kon nemen om bij een aantal zaken stil te staan.
Met de juiste vragen, werd ik gedwongen om zelf in te zien hoe de vork aan de steel zat. Waar ik rond mijn valkuilen probeerde te draaien, kon ik ze niet blijven negeren omdat mijn coach me steeds terug bracht naar die tere plek. Hierdoor slaagde ik erin om de zaken in te zien, te relativeren en kon ik een scheve situatie ontmijnen. Met de nuttige tips en herkenbare situatiebeschrijvingen werkte ik ook aan mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Gesteund door mijn coach, durfde ik hierover een gesprek aan met mijn collega’s. Tot mijn verbazing met resultaat!  Voor mij een hele aangename en leerrijke coaching die ik kan aanbevelen!

Werken met Isabelle is een aanrader. Zij heeft een luisterend oor en geeft je het vertrouwen en de nodige impulsen om je loopbaan-wensen de juiste richting uit te sturen. Door haar opleiding als psychologe en coach maar ook haar bedrijfservaring voel je je snel begrepen en is er een klik van iemand die zelf ook de ups & downs heeft meegemaakt. Daarnaast is ze een heel aangename en leuke persoon, iemand met wie ik zeker nog regelmatig contact wil onderhouden!

Dank je voor de ondersteuning en hulp! Je hebt me echt al een heel eind vooruit geholpen. Ik was in het begin lichtelijk sceptisch t.o.v. loopbaanbegeleiding, maar ik heb echt de indruk dat ik als persoon, privé en zakelijk ben gegroeid!

Ik wil je graag bedanken voor je geduldig luisteren, tips & tricks die je me hebt gegeven om mijn leven terug op de rails te krijgen. Ik kan terug genieten van de kleine dingen in het leven. Ik heb terug rust in mijn hoofd gevonden. Bedankt!