Isabelle is een warme en hartelijke coach die je helpt te definiëren wat je zoekt en hoe je het vindt. Ze helpt je over barrières die je zelf niet ziet. De perfecte job vinden kost tijd, (zelf-) kennis en commitment  en hieraan prioriteit geven is een must. Isabelle steunt jou hierin maar challenged jou ook waar nodig.

In januari 2016 ben ik bij Isabelle aan een traject van loopbaancoaching begonnen. Ik was toen ruim een jaar verantwoordelijke van de personeelsdienst, een functie die ik toen (en nu nog steeds) met veel passie uitoefen. Binnen het bedrijf waar ik tewerkgesteld ben, heb ik al verschillende jobs uitgeoefend maar deze functie was de eerste functie waarbij leidinggeven en strategie aan te pas kwamen. Ik, die in vorige functies zeer hands-on te werk ging, botste nu soms tegen mijn grenzen aan. Hoe kon ik die stap zetten van het operationele naar het strategische? Isabelle heeft me hierbij enorm geholpen. Ze is een aandachtsvolle coach die me geholpen heeft om mijn talenten en vaardigheden in kaart te brengen. Ik vond het fijn te ervaren dat de coaching op mij persoonlijk werd afgestemd, wat voor mij enorm belangrijk is. Daar waar ik wat steun of suggesties nodig had, vervulde Isabelle adequaat haar rol als coach. Dankzij het coachingtraject kreeg ik een goed inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat me energie geeft in mijn werk en werkomgeving. Met deze inzichten en de talrijke tips van Isabelle ben ik aan de slag gegaan en heb ik de kracht gehad om in mijn functie naar ‘the next level’ te evolueren. Ikzelf ben hier ook sterker en zelfzekerder uitgekomen. Ik kan Isabelle dan ook van harte aanbevelen aan eenieder die voor de passie in hun job wil gaan !

Een coachingstraject inpassen in een druk agenda, leek me een grote uitdaging.
In plaats daarvan was elke sessie weer een verademing waarbij ik even rustig de tijd kon nemen om
bij een aantal zaken stil te staan.
Met de
juiste vragen, werd ik gedwongen om zelf in te zien hoe de vork aan de steel zat. Waar ik rond mijn valkuilen probeerde te draaien, kon ik ze niet blijven negeren omdat mijn coach me steeds terug bracht naar die tere plek. Hierdoor slaagde ik erin om de zaken in te zien, te relativeren en kon ik een scheve situatie ontmijnen. Met de nuttige tips en herkenbare situatiebeschrijvingen werkte ik ook aan mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Gesteund door mijn coach, durfde ik hierover een gesprek aan met mijn collega’s. Tot mijn verbazing met resultaat!  Voor mij een hele aangename en leerrijke coaching die ik kan aanbevelen!

Isabelle is zeer goede HR professional die mensen kan motiveren en aanzetten tot zelfreflectie. Ze kan op een positieve en opbouwende manier moeilijke gesprekken aangaan en duidelijke boodschappen overbrengen. Ze is ook een zeer goede coach en heeft me veel bruikbare tips gegeven rond hoe een team leiden en organiseren, hoe conflicten aanpakken, … Ik vind haar top!

Als je op zoek bent naar een authentieke en professionele coach en HR-specialist, ben je bij Isabelle aan het goede adres. Isabelle gaat steeds op zoek naar een op maat gemaakte oplossing en kan dit onderbouwen dankzij haar ruime corporate ervaring en haar kennis als erkend psychologe. Voor jouw outplacement, HR of loopbaanbegeleiding in regio Antwerpen is Isabelle jouw ideale sparring partner.

De samenwerking met Isabelle Dujardin is ontzettend aangenaam. Zij is een experte op vlak van HR en ik kan steeds bij haar terecht voor advies. Een harde werker die zo goed mogelijk op je vragen antwoordt. Ze gaat hierbij bijzonder professioneel te werk. Eveneens bijzonder ervaren in functioneringsgesprekken, met uitzonderlijke people management skills. Een collega waar ik naar opkijk.

I had the pleasure to work for several years with Isabelle. I can only recommend her as a complete and balanced HR professional. She offers both a strategic and operational approach of HR topics. Her strength lies in her ability to connect with people at all levels of an organization. I could observe this in many situations, even in difficult ones, she is very constructive and can get people’s buy in. Next to that she has a broad mastery of general HR topics like: recruiting, legal, payroll,… Finally, she can operate in Dutch, French and English.